De bästa pokerbiografierna

Alla vill vi ha spänning när vi läser en bok, något som får oss att vända sida. Det finns många böcker som tar upp ämnet poker, men få gör det på ett bra sätt. Ett bra sätt är när en bok berättar en spännande historia samtidigt som man lär sig om ämnet. Det gör det både roligt att läsa, samtidigt som du kan ta lärdom av vad som händer, kanske utan att du ens vet om det! I denna artikel kommer vi att ta upp ett antal böcker och vilka som vi tycker lämpar sig bäst för läsning. Sedan är det ditt jobb att välja ut vilken som blir din personliga favorit och som får stå framme i bokhyllan.

Excelling at No-Limit Hold'em av Jonathan Little

Denna bok på hela 493 sidor är fullpackad av allt du behöver om du är intresserad av pokerspelet Texas Hold'em. Hela 17 experter pratar om sina upplevelser och ger sina personliga tips och trix för att lyckas som spelare. Det innehåller specifika tekniska nedbrytningar av spelet vilket är värdefullt för dig, och det kommer att föra dig ljusår framför de andra spelarna som inte har läst boken. Ett riktigt hett tips som alla pokerälskare borde ha hemma i lådan, nybörjare som proffs!

The Myth of Poker Talent av Alexander Fitzgerald

 

En väldigt intressant bok som tar upp myten om att för att kunna lyckas som pokerspelare måste du vara en naturlig talang. Alex Fitzgerald är en pokertränare som under en 10-årsperiod har tränat elever för att kunna krossa den seglivade myten. Boken tar upp välbehövd information så väl som strategier för dig som vill lyckas. Den är lätta att förstå och bryter ner spelet i olika beståndsdelar. Inte nog med att den är väldigt lärorik, så får du också inspiration för att du ska kunna lyckas. Du behöver alltså inte vara den talangfulla spelaren som vinner allt från början, utan du kan träna dig till kunskap och färdighet, bara med hjälp av boken. Ha den nära tillhands!

Varför det är viktigt att läsa om poker

Poker är ett spel som bygger på regler och lagar, precis som vilket annat spel som helst. Och för att bli framgångsrik i det du gör, behöver du också studera tekniker för att kunna bemästra dem. När du sedan har läst om dem i boken, kan du pröva dem på dina vänner vid pokerbordet. Du kommer snart se att du sticker ifrån dem snabbare än någonsin - de har snart ingen chans. När du läser böcker om poker så tränar du även din personliga, naturliga förmåga, den som finns inom dig. Alla personer har ett eget och speciellt spelsätt, och vad som gäller sedan för dig är att finna den, och nå att ditt mål som vinnare.